Förverkliga dina balkongodlardrömmar

Alla som bor eller har bott I hus med balkong har njutit av den första vårsolen i lugn och ro. Att kunna dricka något svalkande medan världen susar förbi nedanför. Balkongen är ett tempel och det närmaste man kommer en trädgård när man bor i lägenhet.

Odlingsgurun och journalisten Lena Israelsson skriver utförligt på DN bostad om hur du lyckas på balkongen med dina odlingar och hur de påverkas av sol eller skugga. Artikeln är två år gammal, men den här informationen och inspirationen är tidlös så vem bryr sig.

Mycket nöje i läsningen och ha en underbar Valborg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Detta inlägg var publicerat i odling. Lägg till bokmärke permalink.

2 svar på Förverkliga dina balkongodlardrömmar

  1. else borgman säger:

    vill delta i tävlingen.

  2. Björn säger:

    Hej Else,
    Egentligen ska du kommentera på Facebooktävlingens kommentarer, men vi godtar detta också. :)