Gratis fröpåsar till alla odlingsglada bloggare

Lystring bloggare! Nu kommer du få fem valfria fröpåsar hemskickade med raketfart om du visar att du har en länk till Plantboden på din blogg. Det kan exempelvis vara en enkel länk någonstans på bloggen eller som en del i en bloggpost när du bloggar om något där Plantboden eller dess sortiment har en naturlig del. Det kan till och med vara om det här erbjudandet. Du behöver heller inte länka till vår startsida utan kan exempelvis länka till en tomatsort du tycker om.

När du har en länk att visa upp mailar du ditt namn, adress och vilka fröpåsar du vill ha till bjorn@plantboden.se. Om du inte själv vill ha några fröpåsar skickar vi givetvis hem dem till någon du bryr dig om och som kanske behöver en extra påskpresent.

Det är dags att visa att Internet är fantastiskt så sprid detta erbjudande till andra bloggare du känner. De 30 första länkarna vi får in kommer att få ta del av fem gratis fröpåsar. Övriga får 10% rabatt på ett köp i vår webbutik.

Skriv gärna på din blogg att du deltar i detta erbjudande. Marknadsföringslagen anser att man ska göra det om man får en produkt när man pratar om ett företag. Vi tycker att det är spännande att se vad hur ni väljer att porträttera oss och att det är en genuin och bra sak att sprida intresset för odling, samt att ni bloggare är rockstjärnor som förmedlar detta.

Glad påsk allesammans!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Detta inlägg var publicerat i odling och taggat med , , . Lägg till bokmärke permalink.

Kommentering är avstängd.